Roel leerde als kind al snel gitaar spelen en begeleidde zichzelf tijdens het zingen. Om zijn stem nog beter te kunnen ontwikkelen volgde hij later een 4-jarige klassieke zangopleiding aan het Muziek-Lyceum te Hilversum. Hij trad op in binnen- en buitenland.

Niet zonder succes, want hij was finalist bij het televisieprogramma Veronica's Sterrenjacht en kreeg later een platencontract bij EMI. Als componist en tekstdichter schreef hij niet alleen muziek voor zichzelf maar ook voor anderen. Zo schreef hij voor Roberto Jacketti and the Scooters en voor Vara’s Kinderen voor Kinderen.

Home   |   Bio   |   Media   |   Archief   |   Contact

Roel

van Haren

Bassist Edwin van Huik is zeker geen onbekende in muzikantenland. Al jarenlang heeft hij zijn winkel "Bass Connection" in Hilversum en schreef columns in het vakblad "Musicmaker". Hij speelde niet alleen met Herman Brood en bij de Nederlandse formatie Vitesse maar werkte ook samen met internationale artiesten als Mark King (Level 42), Doug Wimbish (Mick Jagger) en Fish (Marillion). Op radio en televisie is Edwin regelmatig te horen tijdens commercials. Hij begeleidde in de studio o.a. Lange Frans & Baas B,  Kaz Lux en andere artiesten.

Martin is een echte allround gitarist. Hij studeerde aan het conservatorium en staat het liefst zoveel mogelijk op het podium. Of het nu kroegen, theaters of festivals zijn; blues, funk, disco, soul, rock of top 40 muziek is: het maakt hem niet uit.

Naast Roel and The Gang speelt Martin ook in de band Gin Fizz, en met zangeres Cecile Morel. Daarnaast valt hij ook regelmatig in bij andere bands.

Edwin

van Huik

Martin

Suijs

Bill speelde al op jonge leeftijd samen met zijn broer Henkjan op de piano en zijn andere broer Yuri op saxofoon. Hij was finalist bij het ‘Laren Jazzpodium’ met het P.O. Kwartet. Drumde o.a. bij Cheyenne met zangeres Julia Loko en de Jimmy Belmartin Band. In de studio werkte hij met o.a. American Gypsy, Viola Wills en Diesel. De laatste 15 jaar speelde hij in bekende coverbands zoals Hot Issue, de Nova showband, No Problem, Hotleggs en Hour of Power. Bill heeft daarnaast zijn eigen drumpraktijk.

Bill

Honing

Naast toetsenman is Antoine tevens de orkestleider van de band. Hij volgde zijn pianolessen aan het conservatorium in Hilversum en maakte deel uit van diverse bands waaronder The Swinging Soul Machine met zanger Spooky. Door zijn ervaring met de organisatie van grote evenementen is het op het podium allemaal technisch goed geregeld.

Pascale is een geboren talent. Hoewel zij eigenlijk pas op vrij late leeftijd is gaan zingen wist zij met haar krachtige volle stem al snel menig talentenjacht te winnen. Dat bleef in haar woonplaats Amsterdam niet onopgemerkt waardoor zij veel optredens kreeg in Nederland maar ook in Spanje. Tijdens de presentatie van haar debuut CD "Pascale" was het publiek laaiend enthousiast over haar kwaliteiten. Niet verwonderlijk dat zij later op het podium stond met o.a. Peter Beense.

Antoine

Schemkes

Pascal

Verbaten

http://www.roelvanharen.nl
Websitehttp://www.roelvanharen.nl
http://www.billhoning.nl
Websitehttp://www.billhoning.nl
http://members.home.nl/a.schemkes/Antoine_Schemkes/Home.html
Websitehttp://members.home.nl/a.schemkes/Antoine_Schemkes/Home.html
http://www.martinsuijs.demon.nl/
Websitehttp://www.martinsuijs.demon.nl/
http://www.bassconnection.nl
Websitehttp://www.bassconnection.nl